Slovensko nacionalno superračunalniško omrežje
Serija delavnic NVIDIA s CUDA C/C++ in uporabo HPC

Spomladanski sklop spletnih delavnic NVIDIA s CUDA C/C++ in uporabo HPC


Pridružite se nam na seriji spletnih delavnic NVIDIA DLI, kjer bomo raziskovali osnove pospešenega računalništva s CUDA C/C++, pospeševanje aplikacij CUDA C++ z več grafičnimi procesorji ter prilagajanje CUDA za aplikacije C++ na več vozlišč, vključno z uporabo visoko zmogljivega računalništva (HPC).

Prva delavnica bo potekala 26. marca 2024, druga 16. aprila 2024 in tretja 21. maja 2024.

Sodelujte in pridobite praktične veščine ter znanje, kako učinkovito uporabljati različne tehnologije za optimizacijo vaših projektov. Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje svojih sposobnosti na področju CUDA programiranja in uporabe HPC!

Več informacij in prijava na delavnice: https://indico.ijs.si/category/29/

NVIDIA Deep Learning Institute (DLI) je program, ki ponuja izobraževanje in vire na področju globokega učenja in umetne inteligence. DLI zagotavlja praktično usposabljanje za razvijalce, podatkovne znanstvenike in raziskovalce, da izboljšajo svoje veščine pri uporabi tehnologij NVIDIA za globoče učenje. Program DLI vključuje tečaje, delavnice in certifikate, ki pokrivajo različne teme glede globokega učenja, kot so računalniški vid, obdelava naravnega jezika in ojačitveno učenje. Udeleženci se lahko naučijo uporabljati NVIDIA grafične procesne enote in ogrodja, kot sta TensorFlow in PyTorch, za pospeševanje svojih projektov globokega učenja.

Dostopnost