Slovensko nacionalno superračunalniško omrežje

Superračunalništvo za podjetja: na poti k inovacijam

Superračunalništvo omogoča podjetjem, ki delujejo v katerem koli industrijskem sektorju, da (p)ostanejo inovativnejša, produktivnejša, ohranjajo konkurenčno prednost, predvsem pa da lahko s pomočjo vrhunskih tehnologij, kot so superračunalništvo v oblaku, umetna inteligenca, podatkovno učenje in masovni podatki, razvijajo produkte in storitve z višjo dodatno vrednostjo.

Zato želimo vsa podjetja povabiti na dogodek Superračunalništvo za podjetja: na poti k inovacjiam, ki bo potekal v hibridni obliki 30.11.2022 na Arcturju v Novi Gorici in na spletu.

Namenjen bo spoznavanju tehnologije in uporabe le-te v poslovanju, o izobraževanjih, preko katerih SLING partnerji brezplačno posredujejo nova znanja in pomembne informacije, ki pridejo v poslovanju in inoviranju še kako prav.

Kako dostopati do vrhunske superračunalniške infrastrukture, ki jo ponujajo v okviru NCC SLING? Izbrani strokovnjaki in podjetniki bodo z vami delili neprecenljive izkušnje iz prve roke, saj bodo poleg dragocenih nasvetov predstavili kar štiri primere dobre prakse uporabe superračunalništva v poslovanju.

Pridružite se nam! Registracija na dogodek je obvezna. Število mest na lokaciji v Novi Gorici je omejeno. Prijave zbiramo do ponedeljka, 28.11.2022.

O nacionalnem kompetenčnem centru HPC SLING

Nacionalni kompetenčni center HPC SLING malin in srednje velikim podjetjem pomaga pri uporabi superračunalništva (HPC) za implementacijo v poslovanju. S potencialnimi uporabniki, ki v uporabi HPC prepoznajo pomembne koristi, želimo oblikovati dolgoročna partnerstva.

Več informacij: https://www.sling.si/sling/.

Več informacij lahko poiščete na spletni strani dogodka, kjer se lahko tudi prijavite.

Dostopnost